Branche: Overig

“Als multidisciplinaire marketeers, werken we graag voor verschillende branches.”

We delen graag onze kennis tussen de verschillende branches. Het is een kans om de learnings van de ene branche toe te passen in de andere. Hiermee brengen we een frisse wind en zorgen we voor scherpe ideeën.

Brouwerij Pronck

Eerlijk bier

Eigenwijze smaken en bijzondere combinaties. Daar staat de oerleidse brouwerij Pronck voor. Wij zijn vanaf het begin betrokken geweest bij het ontwikkelen van de digitale marketingstrategie en draaien al meerdere jaren de online campagnes. Zo trekken we relevante personen naar de website die we enthousiast maken om de unieke bieren te proberen. Daarnaast nodigen we ook mensen uit om langs te komen in de brouwerij, om een workshop te doen, een rondleiding of een een bedrijfsfeestje te vieren.

Centrummanagement Leiden

Liever in Leiden - Koop lokaal

In opdracht van het Centrummanagement van Leiden dragen we de dagelijkse zorg voor de online campagnes voor het kooplokaal platform: Liever in Leiden. Met deze campagnes trekken we personen in de Leidse regio naar de Leidse Horeca en winkels. En zo dragen we bij aan een vitale en economisch gezonde binnenstad.

Leidengram

Laat je dagelijks de Sleutelstad zien.

Met meer dan 27.500 followers op Instagram, is Leidengram een begrip in de Leidse regio. Met Story-takeovers, contentsamenwerkingen en talloze prachtige foto's, laten we Leiden van zijn beste kant zien. Red Flame Marketing is oprichter en eigenaar van dit Instagramplatform en is dagelijks acties met het opzetten van te gekke samenwerkingen.

Wil je meer weten over wat we voor jouw merk kunnen doen? Check onze services.