Branche: Overheid

“Red Flame Marketing werkt dagelijks voor verschillende overheidsinstellingen.”

 

Als multidisciplinaire marketeers werken we dagelijks voor verschillende overheidsinstellingen. We dragen bij aan workflows, draaien campagnes, ontwikkelen content en zijn betrokken bij veel projecten.

Veiligheidsregio Hollands Midden

Altijd voorbereid en paraat bij incidenten.

Veiligheidsregio Hollands Midden is een brede en moderne organisatie met een bijzondere taak. De veiligheid van de bewoners in de regio Hollands Midden, is de dagtaak van dit bedrijf. Communicatie een belangrijk middel, zowel richting de burgers als interne stakeholders. Red Flame Marketing is verantwoordelijk voor alle social communicatie, social campagnes en contentontwikkeling van alle social kanalen van de VRHM. We zijn onderdeel van het redactieteam en werken nauw samen met de verschillende afdelingen. Hierbij beheren we ook de socialmedia kanalen van de Brandweer Hollands Midden.

Hecht GGD Hollands Midden

De Regionale Dienst Openbare Gezondheidszorg Hollands Midden is een deskundige partner in de zorg- en veiligheidsketen met een duidelijk doel: alles wat wij doen draagt bij aan een beter leven van de inwoners van de regio Hollands Midden.

Met diverse scherp gerichte online campagnes dragen we bij aan de doelen van de GGD Hollands Midden. We zorgen ervoor dat bewoners van de regio op de hoogte zijn van de mogelijkheden via de GGD, zoals bepaalde inentingen. Daarnaast draaien we diverse bewustwordingscampagnes, om de gezondheid positief te beïnvloeden.

Veiligheidsregio Zuid Holland Zuid

De VRZHZ werkt aan een veilige en gezonde omgeving voor de inwoners, bedrijven en bezoekers van de regio Zuid Holland Zuid.

We ontwikkelen doelgroepgerichte social media content en draaien social campagnes om de veiligheid van specifieke doelgroepen te verbeteren. Dit begint vaak met bewustwording, waarna er meer tot actie wordt overgegaan.

Nieuwsgierig geworden over wat Red Flame Marketing kan doen voor jouw merk? Check onze services pagina.