Branche: Evenementen

“We brengen mensen in beweging.”

Met meer dan 14 bezoeken aan Lowlands, talloze andere festivals en regelmatig verschillende andere evenementen, durven we hardop te zeggen dat we goed weten hoe evenementen werken. En beter nog, hoe we mensen in beweging krijgen naar een evenement of festival. Online marketing is hier een essentiële schakel in, die kan resulteren in een drukbezocht evenement met enthousiaste bezoekers.

Wereldhavendagen Rotterdam

Ieder eerste weekend van september staat de haven centraal voor het publiek. Haven, stad en haar natuurlijke achterland worden aan het publiek getoond met presentaties, excursies, demo's en shows op het water, een stadsprogramma en een jongerenprogramma.

Voor dit iconische Rotterdamse evenement zijn wij verantwoordelijk voor de algehele online marketing en alle aanliggende activiteiten. Zo draaien we de online campagnes via Google en alle relevante social publishers en zijn we verantwoordelijk voor de content strategie en de productie ervan. We werken als vast onderdeel van het team en zijn het gehele jaar betrokken bij dit indrukwekkende evenement waar jaarlijks zo'n 400.000 bezoekers op afkomen.

Foodtruckfestival Rrrollend

Rrrollend Foodtruck Festival rrrolt al jarenlang door Nederland. Met diverse foodtrucks bezoeken ze jaarlijks rond de 15 steden.

Voor dit bijzondere foodtruck evenement verzorgen we alle locale social media campagnes en enthouasiastmeren we alle relevante doelgroepen om het evenement te bezoeken. Met jaarlijks meer dan 15 locaties is Rrrollend uitgegroeid tot een begrip in Nederland.

De Haagse Horecabeurs

De Haagse Horeca Beurs staat bekend om haar informele en toegankelijke identiteit. De verscheidenheid aan standhouders maakt dat deze beurs voor horecaondernemer, -personeel en (chef-)kok een onmisbaar moment is geworden..

Met campagnes via Google en verschillende social media platformen helpen we dit jaarlijkse evenement in Den Haag met de ticketverkoop. We zorgen voor een strakke campagne die rendeert in ticketverkoop en een drukbezocht evenement.

Peel Slowly and See

Festival of Music Discoveries

Dit te gekke festival laat je verwonderen en bijzonderen nieuwe livemuziek ontdekken. Met een immers onverwachte line-up is Peel Slowly and See al jaren ``the talk of the town``. Wij draaien al jaren de online campagnes en zorgen voor een strakke targetting om zo de kaartverkoop te stimuleren.

Leidse Restaurantweek

Laat je culinair verrassen.

Namen het Centrummanagement van Leiden dragen we zorg voor de online campagnes ten behoeve van dit te gekke Leidse evenement. We draaien campagnes via verschillen Google advertenties en een reeks aan relevante social media platformen.

Nieuwsgierig geworden over wat we voor jouw merk kunnen doen? Check onze services.