Branche: Media

“Red Flame Marketing heeft marketing gedaan voor internationale mediamerken.”

We hebben onze ervaring opgedaan bij meerdere internationale mediamerken. Hier hebben we talloze strategieën, contentconcepten en campagnes ontwikkelt en uitgevoerd. We zijn het gewend om te schakelen in een grote corporate omgeving, met internationale stakeholders.

Discovery

Make Your World Bigger

Als marketingverantwoordelijke van dit internationale merk in de Benelux hebben we talloze uitgebreide campagnes gedaan. Veelal om de diverse programmaonderdelen te promoten, zowel via owned media, earned media als paid media. Het iconische merk heeft zichzelf in de Benelux opnieuw uitgevonden en heeft zo ook de digitale weg naar de kijker opnieuw uitgevonden.

Ziggo Sport logo

Ziggo Sport

Passie voor sport

Voor Ziggo hebben we de transitie van premium tv-channel Sport1 naar Ziggo Sport begeleid. Als rol van Affiliate Sales en Marketing Manager stonden we nauw in contact met de verschillende lineaire en digitale distributeurs van dit sportkanaal. We hebben hier meerdere campagnes gevoerd met als doel de subscriberbase verder uit te bouwen. Ook hebben we ons gericht op retentie en het behoud van de paid subscribers van Sport1 en later Ziggo Sport.

Eurosport Logo

Eurosport

Fuel My Passion

Eurosport heeft een unieke positie verworven met uitzonderlijke sportrechten. Zo is Eurosport ``Home of the Olympics`` en zendt het kanaal toptennis, motoGP, voetbal, snooker en veel meer sport uit. Als marketingverantwoordelijke hebben we talloze promotiecampagnes gedraaid via een breed scala aan media, om de specifieke doelgroepen enthousiast te maken voor het sportaanbod op Eurosport.

History

Made every day

Voor het Amerikaanse History hebben we gewerkt aan het opzetten van de commerciële uitrol van internationale content franchises zoals Mountain Men, Pawn Stars, Counting Cars, American Pickers, American Restauration en vele anderen. Met deze iconische tv-titels hebben we het merk in Nederland op de kaart gezet, veelal in partnership met de verschillende TV-aanbieders, zoals KPN, Ziggo, Delta en Canal Digitaal.

Wil je weten wat we voor jouw merk kunnen doen? Bekijk onze services.