Branche: Cultuur

“Cultuur is Leven.”

Red Flame Marketing is gestart vanuit een passie voor cultuur. Zo hebben we in de eerste jaren van het bedrijf een focus gehad op de marketing voor een reeks culturele instellingen en evenementen. Dit is altijd gebleven en onze passie voor deze branche is er nog altijd evenveel als in het begin. We zijn er dan ook trots op voor prachtige culturele instituten te werken.

Poppodium de Nobel Leiden

Het poppodium van de Leidse regio.

Voor het poppodium van Leiden werken we als campagnemanager van de online campagnes. Hiernaast adviseren we over online marketing optimalisaties en mogelijke kansen en beheren we de Google Grant campagnes.

BplusC Bibliotheken

Dé organisatie voor ontwikkelen, ontdekken en ontmoeten in Leiden en omstreken

We ondersteunen de bibliotheek- en cultuurorganisatie van de Leidse regio met campagne- en online marketingadvies. Daarnaast draaien we de online campagnes ten behoeve van de werving van nieuwe leden en inschrijvingen voor de diverse cursussen. Tevens beheren we de Google Grant campagnes.

Theater Ins Blau Leiden

Het vlakkevloertheater van Leiden met ruimte aan eigenzinnige voorstellingen van nieuwe en gevestigde makers.

Voor Theater Ins Blau in Leiden draaien we alle online campagnes, via social media en andere platformen. We beheren de Google Grant campagnes en geven regelmatig online marketing advies.

Nieuwsgierig naar onze services? Ontdek wat we voor jouw merk kunnen doen.