Branche: Horeca

“Wij trekken dagelijks talloze gasten naar verschillende horecabedrijven.”

Met een achtergrond in de hotellerie en talloze bijbanen in de horeca, zijn we erg bekend met deze branche. En weten we hoe we online marketing kunnen inzetten om horecabedrijven te laten groeien. Dit kan met een focus op tafelreserveringen, groepsreserveringen, zaalverhuur of op het aantrekken van nieuw personeel. Met onze jarenlange ervaring weten we hoe we gasten moeten ontvangen en enthousiast maken voor een horecaconcept.

De Brasserie Groep

Sfeervolle locaties in de regio Leiden.

Voor de Brasserie Groep beheren we al jaren succesvol de online marketing campagnes. Hierbij zijn er verschillende kanalen en doelgroepen die we in beweging krijgen. Zo draaien we bijvoorbeeld campagnes via Google om nieuwe evenementgasten aan te trekken en dragen we zorg voor het aantrekken van nieuw personeel. Met 6 locaties in de Leidse regio is de Brasserie Groep een veelzijdig horecabedrijf met een passie voor gastvrijheid.

De Horeca Groep

Tabú, City Hall, Lot en de Walvis, van der Werff en meer.

De Horeca Groep is een begrip in de Leidse regio. Met iconische restaurantconcepten zoals Restaurant City Hall en Tabú. Met sterk doordachte online campagnes o.a. via Google, maken we dagelijks talloze gasten enthousiast om aan tafel te gaan bij een van de restaurants van De Horeca Groep. Daarnaast ontfermen we ons ook over het aantrekken van personeel via verschillende wervingscampagnes.

Restaurant Spazio

Ongedwongen, puur en gezellig samen.

Italiaans-Amerikaans Restaurant Spazio is gelegen op een unieke locatie in Rotterdam. Pal naast de landingsbaan van Rotterdam Airport ligt dit unieke horecaconcept. Wij draaien al jaren de online campagnes en zorgen er zo voor dat we veel nieuwe gasten aantrekken om aan tafel te gaan. We draaien de campagnes via verschillende online marketingkanalen, zoals Google en Meta.

Nieuwsgierig naar onze services? Ontdek wat we voor jouw merk kunnen doen.