Branche: Zorg

“Wij kennen de kansen en uitdagingen van de zorgbranche en zetten online marketing hier optimaal voor in.”

 

De zorgbranche kent vele bekende uitdagingen. Zo is het aantrekken van nieuw personeel een belangrijk aspect en is men steeds kritische op de werkgeversuitstraling. Net als in andere branches kiezen mensen eerst het werkveld, daarna het bedrijf en daarna de functie. Het is essentieel om je als zorginstelling hier bewust van te zijn als je nieuw personeel wilt aantrekken. Red Flame Marketing werkt samen met verschillende zorgbedrijven, elk met een eigen insteek binnen de branche. Wij ondersteunen deze bedrijven met een breed scala aan werkzaamheden, zoals strategieontwikkeling, online campagnemanagement, contentcreatie en meer.

Libertas Leiden

Vertrouwde zorg dichtbij

Voor oerleidse zorginstelling Libertas Leiden dragen we zorg voor de wervingscampagnes en we bedenken en ontwikkelen de bijbehorende contentconcepten. We draaien diverse campagnes om personeel aan te trekken en werken nou samen met de interne teams, waarbij we meedenken in de algehele online marketingcommunicatie.

Groenoord Zorgt

Eigenwijs & Zelfstandig

Voor Groenoord Zorgt coördineren we het algehele online wervingsproces middels wervende content en campagnes via social media en Google. We ondersteunen de interne teams op wekelijkse basis met een breed scala aan online marketing en social media projecten.

Cardea Jeugdzorg

Doen wat werkt

Voor Cardea Jeugdzorg hebben we een vaste adviesrol over de inzet van online marketingkanalen en analyseren we data van verschillende websites met als doen het wervingsproces te optimaliseren. Daarbij hebben we diverse online dashboards opgezet om data te extraheren uit verschillende bronnen en deze zo optimaal te kunnen analyseren.

Ambulante Jeugdhulp

Sterker door hulp.

Voor Ambulante Jeugdhulp hebben we verschillende video's ontwikkeld. Zo bedachten en produceerde we de bedrijfsvideo, verschillende explainervideo's en een animatie die het intakeproces toelicht.

Nieuwsgierig geworden over wat we voor jouw merk kunnen doen? Check onze services.