About

“It’s about content, context and configurations.”

 

Red Flame Marketing werd in 2018 opgericht door Senior Marketeer Brent Renniers, onder de naam Little Red Flame Marketing. Hij zag de manier waarop bedrijven moeite hadden om hun marketinginspanningen in het digitale domein te ontwikkelen en erkende dit bij zowel corporate ondernemingen als kleinere bedrijven. Na voor verschillende (inter) nationale organisaties te hebben gewerkt, startte Brent een bureau dat gemakkelijk “inplugt” en dat toegankelijke oplossingen biedt voor marketing development, strategie, digitaleontwikkeling en campagnebeheer. In 2024 veranderde de naam naam Red Flame Marketing.

 

Afhankelijk van het niveau van de digitale marketingexpertise binnen het bedrijf, kan Red Flame Marketing waarde toevoegen.

 

Met een multidisciplinaire skillset richt Red Flame Marketing zich op de manier waarop digitale marketing binnen een bedrijf geborgen is. Kennis van marketingontwikkelingen en vooral, met digitale marketing, kan variëren door de verschillende lagen van een bedrijf. Daarom is Red Flame Marketing in staat om de hele organisatie te bedienen, commitment en stakers te creëren door de verschillende afdelingen heen, waardoor een haalbare langetermijnstrategie wordt verzekerd.

 

– Light it up